Ulancak Belediyesi'nde Alo 153 Beyaz Masa Hattı Kuruldu

Bulancak Belediyesi'nce halkın istek, şikayet ve önerilerini almak amacıyla 'Alo 153 Beyaz Masa' hattı kurulduğu bildirildi.

Bulancak Belediyesi'nce halkın istek, şikayet ve önerilerini almak amacıyla 'Alo 153 Beyaz Masa' hattı kurulduğu bildirildi.

Belediye'den yapılan yazılı açıklamada, vatandaşların her türlü istek, şikayet ve önerilerini kurulan 'Alo 153 Beyaz Masa' hattına bildirebilecekleri belirtildi.

Açıklamada, vatandaşların beyaz masaya ulaşabilmek için, Bulancak şehir merkezi ve köylerinden sabit hatla yapacakları aramalarda 153-ü, GSM hattından ve şehir dışından yapılacak aramalar da ise 0 454 318 5414 nolu telefonları arayabilecekleri ifade edilerek şunlar kaydedildi:

Reklam
Reklam

"Belediyemiz Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne bağlı olarak yeni bir oluşum kurarak kurumsallaşma adına yeni bir adım daha attık. Artık vatandaşlarımız istek, şikâyet ve öneriler 'Alo 153 Beyaz Masa' hattından telefonla ulaşabilecekleri gibi, bizzat gelerek başvuruda bulunabilecekleri bir ortam oluşturduk. Hedefimiz vatandaşlarımızın memnuniyetidir"

Muhabir : Sinan Yıldız / Gökhan Gücüklüoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz