Ulaş Cumhuriyet Yatılı Bölge Ortaokulu Idarecive Öğretmenleri Velilerle Bir Araya Geldi

Ulaş Cumhuriyet Yatılı Bölge Ortaokulu idareci ve öğretmenleri "Okullar Hayat Olsun" ve "Beslenme Dostu Okul" projeleri kapsamında Kurtoğlu köyünde velilerle

Ulaş Cumhuriyet Yatılı Bölge Ortaokulu idareci ve öğretmenleri "Okullar Hayat Olsun" ve "Beslenme Dostu Okul" projeleri kapsamında Kurtoğlu köyünde velilerle bir araya geldi.

Okul Müdürü Abdulkadir Dural, Kurtoğlu köyünden 26 öğrencinin okulda eğitim gördüğünü belirterek, "Köyden velilerin gelmesi zor olunca idareci ve öğretmenler olarak biz onların yanına geldik" dedi.

Çocukların eğitiminde okul ve öğrenci kadar velilerin de büyük rol oynadığını ifade eden Dural, velilere bilgiler aktardı.

Daha sonra rehber öğretmen Taylan Soytürk, "Aile Olabilme", Müdür Yardımcısı Ali Taşhan ise "Sağlıklı Beslenme ve Obezite" seminer verdi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Çetin Karaçoban

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz