Ulaş Halk Eğitimi Merkezi'nden Ücretsiz SBS Kursu

Ulaş'ta, "Okullar Hayat Olsun Projesi" kapsamında Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce 76 öğrenciye ücretsiz SBS kursu veriliyor.

Ulaş'ta, "Okullar Hayat Olsun Projesi" kapsamında Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce 76 öğrenciye ücretsiz SBS kursu veriliyor.

Proje kapsamında Kaymakamlık, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, belediyeler ve okulların işbirliğiyle ilçe merkezi, belde ve köylerde 76 öğrenciye SBS sınavı için Cumhuriyet YİBO'da ücretsiz kurs verilmeye başlandı.

Ulaş Kaymakamı Ali Altınkaynak, kursu ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilere eğitimin önemini anlatan ve SBS öncesi çok çalışmalarını tavsiye eden Altınkaynak, Fen Lisesi'ni kazanan öğrencilere bilgisayar hediye edeceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Altınkaynak, kurs veren öğretmenlerin fedakarlık yaparak ücret almadan ders verdiklerini belirterek, aynı fedakarlığı öğrencilerin yapmasını ve çok çalışmalarını istedi.

Ulaş Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Osman Hökkeş de ücretsiz verilen kursların mayıs ayına kadar devam edeceğini bildirdi. Öğrencilere hafta sonları Cumhuriyet YİBO'da kurs verildiğini, belde ve köylerde eğitim gören öğrencilerin Yenikarahisar ve Baharözü belde belediye araçları ile ücretsiz kursa getirildiğini anlatan Hökkeş, YİBO'da öğlen yemeği de verildiğini anlattı.

Muhabir: Çetin Karaçoban

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: