Ulaş Kaymakamı Altınkaynak, Velilerle Buluştu

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Ali Altınkaynak, Vali Lütfi Tuncel Ortaokulu'nda eğitim gören öğrencilerin velileriyle bir araya geldi.

Ulaş Kaymakamı Ali Altınkaynak, Vali Lütfi Tuncel Ortaokulu'nda eğitim gören öğrencilerin velileriyle bir araya geldi. Altınkaynak, okuldaki toplantıda, velilere sürekli okulla ve öğretmenlerle diyalog içerisinde olmalarını önerdi. Öğrencilerin ortaokulda karar alma döneminde olduklarını aktaran Altınkaynak, velilere çocuklarına karşı tavır ve davranışlarında dikkatli olmalarını tavsiye etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Kanca'nın da hazır bulunduğu toplantıda, velilerin okuldan beklentileri ve eksikliklerin giderilmesi konusundaki görüşleri alındı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: