Ulaş Tarım İşletmesi Müdürü Maviş'e Veda Yemeği

SİVAS (AA) - Ulaş Tarım İşletmesi Müdürlüğünden Urfa Ceylanpınar Tarım İşletmesi Müdürlüğüne atanan Bayram Maviş için veda yemeği düzenlendi.

Ulaş Tarım İşletmesi Müdürlüğünden Urfa Ceylanpınar Tarım İşletmesi Müdürlüğüne atanan Bayram Maviş için veda yemeği düzenlendi. Kaymakamı Ali Altınkaynak, Ulaş Tarım İşletmesi Müdürlüğü Sosyal Tesisleri'nde verilen yemekte yaptığı konuşmada, Maviş'in başarılı ve örnek olacak çalışmalar yaptığını söyledi. Maviş'in işletmedeki ziraat aletlerinin modernleşmesinde, sulama suyunun işletmeye kazandırılmasında, hububat ekimlerinde ve hayvancılık çalışmalarında işletmeye büyük katkı sağladığını belirten Altınkaynak, Maviş'e yeni görevinde başarılar diledi. Maviş ise uzun zamandır Ulaş Tarım İşletmesi Müdürü olarak görev yaptığını belirterek, tüm çalışma arkadaşlarıyla uyum içerisinde çalıştıklarını söyledi. Konuşmaların ardından Altınkaynak, Maviş'e başarı belgesi ve çeşitli hediyeler verdi. Yemeğe, Sivas Vali Yardımcısı Vefa Kaya, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan Aslan, Sivas Damızlık Koyun Keçi Yetiştiriciler Birliği Başkanı Ethem Doğan, daire amirleri ve işletme çalışanları katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: