Ulaşabildikleri Herkese Ebru Sanatını Tanıtıyorlar

Bülent Ecevit Üniversitesi Klasik Türk Sanatları Kulübü öğrencileri, ebru sanatını tanıttı.

Bülent Ecevit Üniversitesi Klasik Türk Sanatları Kulübü öğrencileri, ebru sanatını tanıttı.

Bülent Ecevit Üniversitesi 18. Kültür, Sanat ve Spor Şenlikleri kapsamında Türk Sanatları Kulübü de stand açarak ebru sanatını tanıttı. Şenlikler kapsamında standda öğrencilere ebru sanatını görsel olarak anlatan Özge Açıkgöz, "Daha çok öğrencilere böyle bir kulübün etkinliğini bildirmek istiyoruz. Üniversitemiz bizden hiçbir desteği esirgemiyor. Bu kulübü hiçbir beklenti olmadan standı kurduk. Arkadaşlara ücretsiz şekilde sanatımızı gösteriyoruz. Aslında zor bir sanat ama biz burada birkaç teknik ile öğrencilere ebru sanatını gösteriyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Kulüp Yöneticisi Yetkin Semercioğlu ise "Türkiye geneli ve Zonguldak genelinde ebru sanatını her tarafa yaymak istiyoruz. Bunun ilk basamağı olarak işitme engelliler okulu, huzur evi gibi bir çok yere gittik. Üniversitemiz idari personel, akademik personel ve öğrencilere ebru sanatını tanıtıyoruz. Ulaşabildiğimiz her noktaya kadar bu sanatı anlatacağız. Başta rektörümüz Mahmut Özer'e, Mustafa Gümüş'e, Hakan Kudak'a çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: