Ulaşım AŞ şoför ve vatmanlarına eğitim

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin iştirakçi firmalarından Ulaşım AŞ, hizmet içi eğitim faaliyetleri kapsamında kırmızı otobüs şoförleri ve tramvay vatmanlarına müşteri iletişimi

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin iştirakçi firmalarından Ulaşım AŞ, hizmet içi eğitim faaliyetleri kapsamında kırmızı otobüs şoförleri ve tramvay vatmanlarına müşteri iletişimi ve stres yönetimi konusunda eğitim semineri düzenledi.

Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda düzenlenen seminerde, Ulaşım AŞ İşletim Müdürü Burçak Aydın, vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için personel eğitimini önemsediklerini kaydetti.

Antalya Danışmanlık Eğitim Merkezi Eğitim Koordinatörü Özden Özdemir Altay tarafından verilen eğitimde, şoförlere ve vatmanlara iletişim teknikleri, günlük hayatın stresinden kurtulmak ve motivasyon konuları anlatıldı.

Reklam
Reklam

Altay, şoför ve vatmanların zor bir iş yaptıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"İlk defa karşılaştığınız insanlara hizmet veriyorsunuz. İletişimde başarılı olmak için karşınızdaki kişinin duygularını tahmin etmeye çalışın. Karşınızdaki insanlarla kişisel probleminiz yok. Siz aynı zamanda bir danışmansınız, karşınızdaki kişilerle uyum içinde olun. Güleryüz her zaman önemlidir. Kazançlı olan siz olursunuz."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: