Ülgen davul zurnayla karşılandı

MESKİ Genel Müdürü M.Kamil Ülgen, mahalle ve köyleri ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını ve yeni taleplerini dinliyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde yoğun süren yatırım ve alt yapı çalışmaları, toplantılar ve MESKİ çalışmaları dışındaki tüm zamanını Mersinlilere ayırmaya çalışan MESKİ Genel Müdürü M.Kamil Ülgen, bulduğu her fırsatta mahalle ve köyleri ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını ve yeni taleplerini dinliyor.

Karacailyas Mahallesi Muhtarları ve mahalle halkı, Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürü M.Kamil Ülgen’e teşekkür toplantısı düzenledi. Ülgen, Karacailyas Muhtarları ve çok sayıda vatandaş tarafından davul, zurna ile karşılandı. Karacailyas’ta Mahalle ve köy muhtarları ile mahalle halkı tarafından coşkuyla karşılanan Ülgen, yapılan hizmetleri anlatıp, muhtarların yeni isteklerini dinledi.

Reklam
Reklam

Karacailyas’ta düzenlenen toplantıda MESKİ Genel Müdürü M.Kamil Ülgen'in yanı sıra Yönetim Kurulu Üyesi Sibel Yalçın, Genel Müdür Yardımcısı Nizamettin Yıldırım, Su ve Kanalizasyon Dairesi Başkanı Ali Yanık ve teknik ekibi ile Akdeniz Mahallesi Muhtarı Garip Aktarla, Emek Mahallesi Muhtarı Yakup Kıvrarlı, Evren Mahallesi Muhtarı Abdulvahap Gündüz, Şakir Gülmen Mahallesi Muhtarı Rıdvan Özay, Yeşilyurt Mahallesi Muhtarı Rikni Koşar, Demirhisar Mahallesi Muhtarı Rafet Demir hazır bulundular.

Karacailyas Muhtarları ve Karacailyas sakinlerinin alkışları eşliğinde konuşmasına başlayan Genel Müdür Ülgen, hizmetin sonunda bu şekilde karşılanmanın gururunu yaşadığını belirtti. Kendisine gösterilen sıcak ilgi karşısında çok gururlandığını ve duygulandığını söyleyen Ülgen, çalışmalarına destek verenlere teşekkür etti.

Genel Müdür Ülgen, “Çalışmalarımız Mersin’in dört bir yanında devam etmektedir. Amacımız şehrin altyapı sorununu tamamen ortadan kaldırmaktır. Bunun için projelerimizi hayata geçiriyoruz ve başarı ile tamamlıyoruz. Zaman zaman ekiplerimizle birlikte köyleri ve mahallerimizi geziyoruz. Acil yapılacak işleri yerinde tespit edip çalışmalarımızı başlatıyoruz. Ayrıca yeni talepler içinde iş programı yapıyoruz. Mahallelerimizin ve köylerimizin alt yapı ve içme suyu ihtiyaçlarının önemli bir bölümünü tamamladık. Ben ve ekibim çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Karacailyas Muhtarları ve halkın memnuniyetlerini dinleyen Ülgen, “ Kim ne derse desin bu manzara her şeyi ifade ediyor. Bizim için çok güzel bir duygu. Bu birlik ve beraberlik inşallah her zaman devam eder" dedi.

Muhtarlara altyapı çalışmaları hakkında teknik bilgiler veren M.Kamil Ülgen, İçme suyu ve Kanalizasyon çalışmalarının belirli bir program dahilinde devam ettiğini, yapılan içme suyu yatırımları ile 2040 yılına kadar su sorununu çözdüklerini kaydetti.

Muhtarların yeni talep ve önerileri konusunda MESKİ Genel Müdürü M.Kamil Ülgen, beklentilerin en kısa süre içerisinde giderileceğini hizmet bekleyen herkese her zaman kapılarının açık olduğunu ifade etti.

Bugüne kadar ilk kez mahallelerinde bir Bürokratı ağırladıklarını ve bundan çok mutlu olduklarını söyleyen Karacailyas Muhtarları da yaptığı hizmetlerden dolayı Ülgen’e teşekkür ederek, “Allah Genel Müdürümüzden razı olsun. Bizi kırmadı ve yanımıza geldi. Hepimizle tek tek tokalaştı. Dertlerimizi dinledi. Biz de Karacailyas vatandaşlarımız adına Genel Müdürümüze hoş geldin diyoruz. Hizmetlerinin devamını diliyoruz. Genel Müdürümüzün Her zaman başımızın üzerinde yeri var. Ne zaman bir sorunumuz olursa direk cep telefonundan ulaşabiliyoruz ve sorunumuz aynı gün içinde çözülüyor.O'nu çok seviyoruz. Kendilerine ve MESKİ ekibine mahallelerimiz adına bize hizmeti verdiği ve sorunlarımızı mahallemizde dinlemeye geldiği için minnettarız ” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Reklam
Reklam

Genel Müdür Ülgen, düzenledikleri bu toplantı için Karacailyas muhtarlarına teşekkür ederek, amaçlarının daha çok hizmet etmek olduğunu söyledi.

Toplantı sonrası inşaatı biterek hizmete alınan, artık Deliçayın kirlenmesini önleyecek olan Karacailyas Atıksu Arıtma terfi istasyonu gezildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: