Ülkem Koleji 8. Sınıflarda Motivasyon Etkinliği

Manisa Özel ODTÜ Ülkem Koleji’nde 8. sınıf öğrencilerinin okul dışında da birlikte zaman geçirmelerini sağlamak...

Manisa Özel ODTÜ Ülkem Koleji’nde 8. sınıf öğrencilerinin okul dışında da birlikte zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla Tevfik Lav Dinlenme Tesisleri’ne gezi düzenlendi.

Geziye Müdür Yardımcısı Dilek Akgül Uysal, 8-A Sınıfı Öğretmeni Serkan Ergün, 8-B Sınıf Öğretmeni Derya Benzergil, 8-C Sınıf Öğretmeni Bilgen Ülkü, Rehber Öğretmen Burcu Yamak ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni İpek Gücüyen katıldı. Öğrenciler kafeteryada birlikte zaman geçirdiler, çeşitli oyunlar oynadılar; SBS öncesi streslerini atarak eğlenceli zaman geçirdiler. Öğrencilerin SBS öncesi sosyal aktivitelere ihtiyaç duyduğunu vurgulayan Müdür Yardımcısı Dilek Akgül Uysal, "Öğrencilerimiz bu etkinlikle hem sınav streslerini atma fırsatını buldular hem de birlikte zaman geçirdiler. Böylelikle öğrencilerimiz, okula daha motive olmuş bir şekilde gelecekler, bu da başarılarını olumlu yönde etkileyecektir.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: