Ülkem Koleji Öğrencileri Yeşilay Haftasını Kutladı

Manisa ODTÜ Ülkem Koleji, Yeşilay Haftası'nı 4. sınıf öğretmenleri Gülsen Öztürk, Necla İşbitiren ve Mukadder...

Manisa ODTÜ Ülkem Koleji, Yeşilay Haftası'nı 4. sınıf öğretmenleri Gülsen Öztürk, Necla İşbitiren ve Mukadder Dane önderliğinde hazırlanan programla kutladı.

Gerçekleştirilen programda öğrencilere sigara, uyuşturucu, alkollü içeceklerin kendilerine ve topluma, aileye, bireye ve sağlığa zararları aktarıldı. Yeşilay haftası ile ilgili güzel sözler ve şiirlerin okunduğu programda, öğrencilere zararlı alışkanlıkların kullanımını ve eğitim yoluyla engellemek için kurulan Yeşilay Derneği hakkında bilgilendirme yapıldı. Program Beden Eğitimi öğretmenleri Esra Ünsal, Banu Açıkalın’ ın hazırladıkları lirik dans ve müzik öğretmenleri Betül Yılmaz, Gülsüm Kardaş Nar’ın hazırladıkları şarkılarla sona ererken, tüm öğrenciler, ömür boyu zararlı maddeleri kullanmayacaklarına dair öğretmenlerine söz verdiler.

Reklam
Reklam

Okul Müdürü Arif Demir, "Öğrencilerimiz hazırladıkları programı çok güzel sundular. Bu hafta farklı etkinliklerle bu konuyu işlemeye devam edeceğiz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz