Ülkem Koleji’nde Mehmet Akif Ersoy’u Anma’ Programı

Özel Manisa Ülkem Koleji, İstiklal Marşı'nın 92. yıldönümü dolayısıyla “12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü...

Özel Manisa Ülkem Koleji, İstiklal Marşı'nın 92. yıldönümü dolayısıyla “12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma” programı düzenledi.

Öğretmenlerin rehberliğinde Kültür Edebiyat Kulübü öğrencilerinin tarafından hazırlanan programda milli duygularını en etkili ifade edebilecekleri bir oratoryo çalışması da yapıldı. Programda ayrıca Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “İstiklal Marşı’mızı ve Mehmet Akif Ersoy’u Anlamak” konulu şiir yarışmasında 7/B sınıfı öğrencilerinden Dilge Baylan birinci olması nedeniyle kendisine sertifika verildi. 7. sınıf öğrencilerinden Ece Bağcı tarafından sunulan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı 7. sınıf öğrencilerinden Gökçen Şeker yaptı. 4. sınıf öğrencilerinden Ceren Yıldırım, Bengisu Merken ve Yağmur Karabenli İstiklal Marşı’mızın İstiklal Marşının ne kadar büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayan şiirlerini okudular. Ardından Kültür Edebiyat Kulübü öğrencileri tarafından “Kurtuluşa Giden Yol” adlı oratoryo canlandırıldı. Canlandırılan oratoryoyla Ülkem Koleji öğrencileri duygulu anlar yaşadı. Programın öğrenciler tarafından planlandığını söyleyen Kültür Edebiyat Kulübü öğretmenleri program sonunda öğrencileri gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: