Ülkem Koleji'nden Kermes Etkinliği

Manisa ODTÜ Ülkem Koleji, Okul Aile Birliği velilerinin katkılarıyla Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) İktisat Fakültesi...

Manisa ODTÜ Ülkem Koleji, Okul Aile Birliği velilerinin katkılarıyla Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) İktisat Fakültesi kantininde 1. dönem kermesini gerçekleştirdi.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında pek çok etkinliğe imza atan ODTÜ Ülkem Koleji Okul Aile Birliği, bu kez kermesini Morris Şinasi Çocuk Hastanesi yararına düzenledi. Ülkem Koleji öğrencilerinin ve velilerinin büyük ilgi gösterdiği kermes Okul Aile Birliği'nin hedeflediği amaca ulaşmasını sağladı.

Ülkem Koleji İlköğretim Kurumları olarak bugüne kadar bir çok sosyal sorumluluk projesi ve etkinliğini hayata geçirdiklerini söyleyen Okul Aile Birliği Başkanı Filiz Savaş, "Okul olarak gerçekleştirdiğimiz sosyal sorumluluk projeleri ile kamuoyuna olumlu mesajlar vermeye çalışıyoruz. Bu kermesimiz Morris Şinasi Hastanesi'nin yatan çocuk hasta odalarının ihtiyaçlarının karşılanması için yapıldı. Kermes faaliyetimizde bize destek olan CBÜ İkttisat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Ökmen’e ve Ülkem Koleji'nin duyarlı velilerine ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Bu gibi etkinliklerimize önümüzdeki dönemlerde de devam ettireceğiz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz