‘Ülkesel Tohumculuk Çalıştayı’ Önümüzdeki Ay Antalya’da Yapılacak

Tohum Sanayicileri ve Üreticileri Alt Birliği (TSÜAB) Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Gençer, önümüzdeki ay ‘Ülkesel...

Tohum Sanayicileri ve Üreticileri Alt Birliği (TSÜAB) Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Gençer, önümüzdeki ay ‘Ülkesel Tohumculuk Çalıştayı’ düzenleneceğini açıkladı. Yerli ve yabancı bir çok konuğun katılacağını dile getiren Gençer, tohumculuğun geleceğine ait stratejilerin tartışılacağını vurguladı.

Başkan Gençer, Ankara Dedeman Otel’de bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda her yıl sonu yapılan çalışma toplantılarının bu yıl bir değişiklik yapılarak çalıştay şeklinde yapılacağını belirtti. Gençer, toplantının ‘Ülkesel Tohumculuk Çalıştayı’ formatına getirildiğini söyledi. Gençer, bu yılki toplantının 03-04 Aralık 2012 tarihinde Antalya’da yapılacağını bildirerek yerli ve yabancı bir çok konuğun katılacağının altını çizdi. Gençer ayrıca yapılacak çalıştayın ardından ‘Tohumculuk Strateji Raporu’ adında bir çalıştay raporu hazırlanıp bunun da katılımcılarla paylaşılacağını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: