Ülkesini seven çocuklar yetiştiriyoruz

Bilgi Evi çalışanları Başkan Karaosmanoğlu ile Antikkapı’da bir araya geldi

Büyükşehir Belediyesi’nin, çocukların hayata daha iyi hazırlanmaları için hizmete açtığı Bilgi Evleri’nde çalışan personel, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile Antikkapı da bir araya geldi. 11 noktada yaklaşık 23 bin üyesi olan Bilgi Evleri çalışanlarına seslenen Başkan Karaosmanoğlu ”Sizlerin fedakârlıklarınızla çocuklarımız buralardan ‘ben de ülkeme faydalı olmalıyım’ diyecek seviyeye ulaşabilmeli “dedi

BAŞKAN KARAOSMANOĞLU İLE BULUŞTULAR

11 noktada ve yaklaşık 110 personeli olan Bilgi Evi personeli ile gerçekleşen buluşma toplantısına Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Başkan Vekili Zekeriya Özak, Genel Sekreter Ersin Yazıcı, Genel Sekreter Yardımcısı Tahir Büyükakın, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ali Yeşildal katıldı.

Reklam
Reklam

KOCAELİDEKİ ÖNEMLİ BİR BOŞLUĞU DOLDURUYOR

Antikkapı Restaurant’ta gerçekleşen buluşma toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Bilgi Evi çalışanlarının çok önemli bir sorumluluk taşıdıklarını aktardı. Başkan Karaosmanoğlu bir çocuğa, aileye yol göstermenin önemine değinerek” Bilgi Evlerimiz Kocaeli’deki önemli bir boşluğu dolduruyor. Durumu iyi olan aileler bir şekilde çocuklarını yetiştirebiliyor. Bize ihtiyacı olan aileleri tespit etmek kalıyor. Bu ailelerin, çocukların ellerinden tutulması bizim, sizlerin görevi” dedi.

SİZLERİN SAYESİNDE OLACAK

Başkan Karaosmanoğlu Bilgi Evleri eğitmenlerinin çok fedakar bir görev üstlendiklerini kaydederek” Çocuklarımızı yarına, hayata daha iyi hazırlamak çok kutsal bir görev. Onların memleketini, anne ve babasını seven, bu ülkeye faydalı bir evlat olmasını sağlamak bizim amacımız. Çocuğumuz mühendis olacaksa, ahlaklı, kendini yenileyen, başarılı biri olmasını sağlamak sizlerin sayesinde olacak” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

DERSANECİLİK ANLAYIŞIYLA DEĞİL

Dersanecilik anlayışıyla görev yapılmamasını isteyen Başkan Karaosmanoğlu çocukların ben de ülkeme faydalı olmalıyım diyebilecek seviyeye ulaşması için çalışmak gerektiğini ifade etti. Başkan Karaosmaoğlu bu hedef doğrultusunda çocukların iyi yetişmesinin, sorumluluk almasının sağlanacağının altını çizdi. Toplantı ayrı ayrı Bilgi Evi çalışanlarının protokol ile fotoğraf çektirmesi ile son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: