Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Ülger:

Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Ülger, Türkiye'nin içinde bulunduğu şartların bu yıl 19 Mayıs Atatürk'ü Anma...

Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Ülger, Türkiye'nin içinde bulunduğu şartların bu yıl 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı daha anlamlı hale getirdiğini söyledi.

Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Ülger, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili yazılı basın açıklaması yaptı. Ülger açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Türkiye bugün kuşatma altındadır ve yeni bir Kurtuluş Savaşı vermeye zorlanmaktadır. Soykırım naraları atanlar, terör örgütlerine kucak açanlar, birliğimizi bozmaya yeltenerek aramıza nifak tohumları ekmeyi tasarlayanlar ülkemizde cirit atmaktadır. Türkiye'yi zayıflatmayı ve bölmeyi amaçlayanlar, türlü baskı ve dayatmalarla Türk Milleti'nin tahammül sınırlarını zorlamaktadır. Teröristleri devreye sokan kan emiciler, ayak oyunları ile ülkemizi tuzağa düşürmek için her türlü tezgâh ve tuzağı denemektedir.

Reklam
Reklam

İçinde bulunduğumuz bu şartlar ve siyasi ortam, gençlerimize armağan edilen 19 Mayıs Bayramını daha da anlamlandırmakta ve değerli kılmaktadır.

Bugünün gençleri; 19 Mayıs'ı doğuran şartları ve o şartlara nasıl geldiğimizi çok iyi anlamalı ve tahlil etmelidirler. Tarih boyunca milletimizi ayakta tutan en büyük güç gençlik olmuştur. Bu yüzden, 19 Mayıs 1919 ruhunun gençliğe kazandırılması, milli geleceğimiz açısından hayati bir öneme sahiptir."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: