Ülkü Ocakları Eğitim Ve Kültür Vakfı'nda "Ata'ya Mektup" Yarışması

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Afyonkarahisar İl Başkanlığı, Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 74'üncü yılı anma etkinlikleri çerçevesinde "Ata'ya hasret

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Afyonkarahisar İl Başkanlığı, Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 74'üncü yılı anma etkinlikleri çerçevesinde "Ata'ya hasret dolu satırlar" konulu mektup yarışması başlattı.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Afyonkarahisar İl Başkanı Emre Burak Tağ, yaptığı yazılı açıklamada, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü etkinlikleri çerçevesinde, "Ata'ya hasret dolu satırlar" konulu mektup yarışması başlattıklarını ve kent halkının katılımını beklediklerini kaydetti.

Amaçlarının Atatürk'ü "putlaştırmak" değil, O'nun çarpıtılan, anlaşılması yönünde engeller çıkarılan fikirlerinin, gerçekten anlaşılmasını sağlamak ve yaşatmak olduğunu belirten Tağ, şunları ifade etti:

Reklam
Reklam

"Mektuplarıyla yarışmaya katılmak isteyenler Mevlevi Türbe Camisi yanında bulunan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'na başvurabilir. Dereceye giren mektupların sahiplerine ödül verilecek. Ayrıca bu mektuplar da 10 Kasım'da vakıf binasında düzenlenecek anma etkinliğinde okunacak."

Muhabir: Ekip / Serdar Yılmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: