Ülkü Ocaklarından Dev Türk Bayraklı Protesto

Sivas Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen yürüyüşte, Hakkari'de 8 askerin şehit olduğu terör saldırısı lanetlenerek dev...

Sivas Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen yürüyüşte, Hakkari'de 8 askerin şehit olduğu terör saldırısı lanetlenerek dev bir Türk bayrağı açıldı.

Sivas Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen protesto yürüyüşü, 500 metrelik dev Türk bayrağı eşliğinde yapıldı. Ülkü ocaklarına üye grup, bayrak ile kent meydanında yürüdü. Grup, şehit olan 8 askerin isimlerini tek tek okuyarak temsili yoklama yaptı.

Şehitler için okunan duanın ardından açıklama yapan Sivas Ülkü Ocakları Başkanı Cengizhan Uludağ, Türk milletinin birlik ve beraberliğini hiçbir gücün alt edemeyeceğini söyleyerek, "Hunharca yapılan saldırıyı lanetliyoruz. Ülkemizin ve milletimizin huzuruna kast eden hainlerin alçakça tertipleri her geçen gün artmaktadır. Bu durum karşısında milletimizin geleceğe yönelik kaygıları hat safhaya ulaşmakta, umutsuzluk ve kararsızlık her yanı sarmaktadır. Ancak savaş şartlarında verilebilecek olan kayıplar; özgürlük, demokrasi ve barış sözlerinin arkasına gizlenerek hayata geçmektedir. Bu ihanete çanak tutan, destek veren, teşvik eden, meşrulaştırmaya çalışanların ise akan kandan doğrudan doğruya sorumlu oldukları da meydandadır” dedi.

Reklam
Reklam

Açıklamanın ardından grup, sloganlar atarak dağıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: