Ülkü Ocaklarından Emniyet Müdürünün Sözlerine Tepki

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Göksel Oğuz Tutlu, “Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Recep Güven’in yapmış...

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Göksel Oğuz Tutlu, “Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Recep Güven’in yapmış olduğu açıklamalar yüce milletimizin sinesinde derin yaralar açmıştır” dedi.

Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Recep Güven’in yapmış olduğu “Dağda ölen teröriste ağlamayan insan değildir” sözlerine bir tepki de Malatya’dan geldi. Ocak binasında basın açıklaması yapıp, Emniyet Müdürü Recep Güven’in sözlerine tepki gösteren Tutlu, kullanılan sözlerin kabul edilir tarafının olmadığını söyledi. Gaffar Okan’ın makamında oturan birinin bu sözleri söylemesini başta şehit ve gazi yakınlarını derinden yaraladığını anlatan Tutlu “Emniyet müdürünün sözleri yüce milletimizin sinesinde derin yaralar açmıştır. Türk Milleti hiçbir zaman kundaktaki bebeği acımasızca öldüren caniler için ağlamayacaktır. Biz senin Türk polisini temsil ettiğine inanmıyoruz. Ve eminiz ki Türk polis teşkilatının da düşünceleri bu yönde olacaktır. Mademki bulunduğun makamın farkında değilsin o zaman İçişleri Bakanını ve hükümeti göreve davet ediyoruz. Bu şahsiyetin daha fazla bu görevi yürütmesini engelleyiniz ve derhal görevden alınız. Bu milletin kimin için ağlayacağını ve yas tutacağını bu emniyet müdürüne öğretiniz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: