Ülkü Ocakları'ndan Geliboluspor'a Tatlı Jest

Gelibolu Ülkü Ocakları Geliboluspor'u Antrenmanda Ziyaret Etti.

Gelibolu Ülkü Ocaklarından Geliboluspor antrenmanına ziyaret.

Bu yıla feda diyerek kadroya katılan yeni transferler, geçen seneki kadrodan kalan futbolcular ve alt yapıdan gelen gençlerle antrenmanlara başlayan Geliboluspor'un antrenmanında Gelibolu Ülkü Ocakları Başkanı Sercan Baylan ile beraberindeki üyeler yeni sezon öncesi futbolcular ve teknik heyete başarılar dileyerek tatlı ikramında bulundular.

Gelibolu Ülkü Ocakları Başkanı Sercan Baylan, "bu yıl her ne kadar feda sezonu diye lanse edilse de Geliboluspor'un bugün gördüğümüz diri kadrosunun sadece bu sezon için değil aynı zamanda ileriki sezonlarında en önemli tabanını oluşturacağına ve Gelibolu ismini bu kentin takımı olarak başarıyla temsil edeceğine inancımız sonsuzdur. Bu ilk antrenmana gelerek futbolcu kardeşlerimize, arkadaşlarımıza daima arkalarında olduğumuzu ve desteğimizin daima süreceğini göstermek ve aynı zamanda moral motivasyonlarına katkıda bulunmak istedik. Muvaffak olduğumuza inanıyorum. Geliboluspor, ismini taşıdığı kentin takımı. Bu kentin takımına bu kentin insanı sahip çıkmalıdır. Başarılar ancak maddi ve manevi desteklerle gerçekleşir. İnşallah bu takıma herkes sahip çıkar ve başarılarını tribünden beraber alkışlarız. Sahada onlar feda diyorlar tribünde de biz. Çünkü biz Geliboluyuz. Bize yakışan bu kentin takımına galibiyette de yenilgide de sahip çıkmak. Bu vesileyle takımımıza yeni sezonda başarılar diliyoruz. Allah utandırmasın" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: