Ülkücüler, Türkçülük Bayramı’nı Kutladı

Burdur Ülkü Ocakları tarafından 3 Mayıs Türkçülük Günü sebebiyle Burdur Cumhuriyet Meydanı’nda helva dağıtımı yapıldı....

Burdur Ülkü Ocakları tarafından 3 Mayıs Türkçülük Günü sebebiyle Burdur Cumhuriyet Meydanı’nda helva dağıtımı yapıldı. Ülkücü öğrenciler, ellerinde Türk Bayrakları ve Türkçülüğün önemini anlatan pankartlarla 3 Mayıs Türkçülük Bayramı’nı kutladı.

3 Mayıs Türkçülük Bayramı’nı kutlayan Burdur Ülkü Ocakları Başkanı Burak Tülü, "3 Mayıs’ı kavramak, Türk’ün çilesi başta olmak üzere, Türk tarihini ve Türk dünyasını doğru anlamaktır. 3 Mayıs’ı anlamak, geçmişten ders alıp Türk Milleti’nin onurlu geleceğini inşa etmek için daha çok çalışmanın önemini kavramak demektir. Bu duygu ve düşüncelerle Türk Milliyetçilerinin mücadele tarihine altın harflerle yazılan bu anlamlı günü kutluyor ve 3 Mayıs ruhunun Türk Milletinin onurlu geleceğine ışık tutacağına yürekten inanıyorum. Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve kıymetli fikir adamı Hüseyin Nihal Atsız başta olmak üzere zorlu bir dönemde adını tarihe yazdıran bütün dava büyüklerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Burdur Ülkü Ocakları’nın helva dağıtımına MHP İl Başkanı İbrahim Sakızcı, MHP Merkez İlçe Başkanı Atilla Yeşilgöz ve ülkücü gençler katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: