Ulu Cami Pasajı Esnafı, Yağmurdan Sonra Mağdur

Bingöl Merkez'de başlayan yağmur ve kar yağışlarından sonra iş yerlerinin sular altında kaldığını ifade eden...

Bingöl Merkez'de başlayan yağmur ve kar yağışlarından sonra iş yerlerinin sular altında kaldığını ifade eden Ulu Cami Pasajı esnafı, mağdur olduklarını ve sıkıntıların çözümü için yetkililerin çalışma yapmasını istedi.

Bingöl Merkez Ulu Camii'nde geçtiğimiz aylar içerisinde güçlendirme tadilatı yapıldığını ve bu tadilatta eski zeminin kırılarak yerine yeni zemin yapıldığını ifade eden pasaj esnafı Saim Küçüköner, ''Bu tadilattan sonra havaların yağışlı olduğu günlerde iş yerlerimize tavandan sızıntı olmaya başladı. Daha öncesinde böyle bir sıkıntı yoktu. Konuyla ilgili olan kişilerle görüşmemize rağmen bir sonuç alamadık. Esnafın şuan ki hali ise içler acısı. Ben giyim üzerine çalışıyorum. Kıyafetlerin üzerini su damlamasın diye poşet kullanıyorum. Vatandaşa, dükkanımın içerisinde kıyafet gösteremiyorum. Göstermek istesem ya müşteriye ya da kıyafete pis su damlıyor. Ne yapacağımı şaşırmış bir durumdayım. Mallarımız zarar gördü. Müşteriler, tavandan akan suyu gördüğü zaman, iş yerimizin içerisine girmek istemiyor.'' ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Pasaj esnaflarından olan Sami Akbana ise işletmiş olduğu döviz dükkanına kendisinin bile girmekte sıkıntı yaşadığını ifade ederek, ''Yağışların başladığı gün bizim iş yerlerimiz sular altında kaldı. Aşağı yukarı 2 aydır, bu sıkıntıların çözülmesi için yetkililerle görüştük ama sonuç ortada. Ne bir önlem alındı, ne de mağduriyetimizin giderilmesi adına bir şey yapıldı.'' şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: