Ulu Çınarın İzinde Projesi

"Seyyah Uluçınar'ın İzinde" projesi kapsamında Adana'nın Yumurtalık ilçesine gelen öğrenciler tarihi turistik yerleri gezdi.Gençlik ve...

"Seyyah Uluçınar'ın İzinde" projesi kapsamında Adana'nın Yumurtalık ilçesine gelen öğrenciler tarihi turistik yerleri gezdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde 14-24 yaş grubu gençlere yönelik düzenlenen "Seyyah-Ulu Çınar'ın İzinde" projesi kapsamında düzenlenen gezi programı kapsamında Yumurtalık'a gelen genç seyyahlar, tarihi ve doğal güzellikleri gezdi.

Projenin Adana-Yumurtalık ayağının Yürütücü Koordinatörü Ali Murat Devrecili, Türkiye genelinde bu yıl 250 kişilik gruplar halinde Ankara, Diyarbakır, Elazığ, Isparta, Kırşehir, Şanlıurfa, Malatya, Mardin ve Sivas'tan 2 bin 520 öğrenci alabildiklerini belirterek, "Eylül ayının ilk haftasında da 2 ayrı grubu kabul ettikten sonra projenin sonuna gelmiş olacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz