Ulu Önder Atatürk'ün Ölümünün 74. Yıldönümü

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Atatürk'ün, yaşamı, yaptıkları ve başarılarıyla tüm insanlığın saygısını kazanmış örnek bir devlet adamı olduğunu ifade

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Atatürk'ün, yaşamı, yaptıkları ve başarılarıyla tüm insanlığın saygısını kazanmış örnek bir devlet adamı olduğunu ifade etti.

Bayraktutan, Atatürk'ün ölümünün 74. yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Türk ulusunun, Atatürk'ün varlığından, ilke ve devrimlerinden, düşünce sisteminden, Cumhuriyet'in kazanımlarından güç alarak, Türkiye Cumhuriyeti'ni aydınlık yarınlara ulaştırmak için elbirliğiyle çalışacağını belirtti.

Ulusun, Yüce Atatürk'ü ülkenin her köşesinde ortak düşünce ve duygularla andığını, ona bağlılığını, sevgisini ve saygısını tüm bireyleriyle dile getirdiğini ifade eden Bayraktutan, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Cumhuriyetimizin kurucusu, yurdumuzun kurtarıcısı, büyük komutan, devrimci ve devlet adamı Atatürk'ün gönüllerdeki erişilmez yeri değişmeyecek, ona duyulan sevgi ve saygı hiç eksilmeyecektir. Yüce Atatürk, üstün nitelikleri, barışçılığı, devrimci ve demokrat kişiliği, askeri ve siyasal zaferleri ve düşünceleri ile yaşadığı çağa damgasını vurmuştur. Atatürk, yaşamı, yaptıkları ve başarılarıyla tüm insanlığın saygısını kazanmış örnek bir devlet adamıdır."

Muhabir: Yusuf Okur

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: