Ulu Önder Atatürk'ün Vefatının 74. Yılı

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 74. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 74. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Aksoy mesajında, Cumhuriyetin kurucusu, bağımsızlığın mimarı, büyük lider Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 74. yıl dönümünde, sevgi ve özlemle anıldığını belirtti.

10 Kasım'ın, Türk milleti için Atatürk'ü anma günü olduğu kadar, aynı zamanda onun ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığını gösterme günü olduğunu vurgulayan Aksoy, şunları kaydetti:

"Onun bıraktığı değerlere sahip çıkarak, o değerleri gelecek nesillere aktarmak en büyük görevimiz. Bu anlamlı günde, Ata'mızın gösterdiği aydınlık yolda, milletimizin tüm bireyleriyle kenetlenerek, Cumhuriyetin kazanımlarının bilinciyle, ilke ve inkılaplarının ışığında yürümeye devam ediyoruz. Milletimiz hiçbir zaman Atatürk'ü unutmamıştır ve unutmayacaktır. Türk ulusu, Atatürk'ü sonsuza kadar gönlünde yaşatmayı sürdürecektir. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 74. yıl dönümünde bir kez daha saygı ve şükranla anıyoruz."

Reklam
Reklam

Muhabir: Fatma Kalay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz