Ulubatlı Mahallesi'nin Yol Sorunu Sona Eriyor

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde yapılan yol çalışmalarını denetledi, yetkililerden bilgi aldı....

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde yapılan yol çalışmalarını denetledi, yetkililerden bilgi aldı.

Daha önce mahallenin 27 sokağında kilitli parke çalışması yaptıklarını hatırlatan Başkan Çelikcan, şuanda da 80 sokağı asfaltladıklarını söyledi. Kendi asfalt kazıma ve serme makineleriyle otoban kalitesinde asfalt döktüklerini vurgulayan Çelikcan, “Yaptığımız bu kapsamlı çalışmayla Ulubatlı Hasan Mahallesi’nin yol sorunu ortadan kalkacak.” dedi.

Mahalle Muhtarı Recep Kabaklı çalışmalar için Başkan Çelikcan’a teşekkür etti. Muhtar Kabaklı, ‘Başkanımızdan Allah razı olsun. Daha önce birçok sokağımız kilitli parke yapılmıştı. Kalanlar da asfaltlanınca yol sorunumuz çözüldü. Mahallemizde hizmete açılacak Ulubatlı Hasan Kültür Evinden özellikle kadınlarımız ve gençlerimiz faydalanacak. Bu güzel hizmetler için Başkanımıza teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: