Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi, Toplantıların Yeni Adresi Oldu

Restore edilmesinin ardından kültür ve kongre merkezi olarak kullanılmaya başlanan Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi, kurumlardan...

Restore edilmesinin ardından kültür ve kongre merkezi olarak kullanılmaya başlanan Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi, kurumlardan büyük rağbet görüyor. Kısa sürede pek çok kurum ve kuruluş tarafından kullanılan, pek çok önemli toplantıya ev sahipliği yapan Yarı Açık Cezaevi Kültür ve Kongre Merkezi’nin salonları rezerve edilmeye başlandı.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, bu projenin hayata geçmesinin ardından Ankara için çok değerli bir mekanın daha Başkent'e kazandırıldığına ve mekanın kısa sürede çok büyük ilgi gördüğüne dikkati çekti. Cezaevindeki salonların kısa sürede Ankara’daki pek çok kurum, kuruluş, vakıf ve sivil toplum örgütü tarafından büyük ilgi gördüğünü belirten Başkan Tiryaki, “Yarı Açık Cezaevi Kültür ve Kongre Merkezi şimdiden yüzlerce kişiyi burada buluşturdu. Burasının Ankara için çok önemli bir yer olacağına ve herkes tarafından tercih edileceğine inanıyorduk. Kısa sürede gördüğü ilgi bizi gerçekten mutlu etti." dedi.

Reklam
Reklam

Yarı Açık Cezaevi Kültür ve Kongre Merkezi'nde son olarak Altındağ Kaymakamlığı, 2 toplantısını yaptı. Halk Eğitim Müdürlüğü yeni eğitim yılı toplantısı için Yarı Açık Cezaevi Kültür ve Kongre Merkezi’ni tercih ederken, Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de Altındağ’da görev yapan öğretmenlerle burada bir araya geldi.

Ulucanlar Cezaevi restorasyon projesinin ikinci etabı olarak nitelendirilen Yarı Açık Cezaevi, 500 kişilik restoran, cezaevi döneminden günümüze kadar korunan 200 kişilik sinema salonu, 350, 250,100, 50 kişi kapasiteli farklı büyüklüklerde 4 adet toplantı salonu, kafe, meydan ve 150 araçlık otoparktan oluşuyor. Kültür merkezine dönüştürülen alan içerisinde ayrıca, toplam 30 atölyenin yer aldığı bir de Sanat Sokağı bulunuyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: