"Uludağ Ekonomi Zirvesi"

Bursa Valiliği ile Capital ve Ekonomist dergileri işbirliğiyle düzenlenen "Uludağ Ekonomi Zirvesi", açılış resepsiyonuyla başladı.

Bursa Valiliği ile Capital ve Ekonomist dergileri işbirliğiyle düzenlenen "Uludağ Ekonomi Zirvesi", açılış resepsiyonuyla başladı.

Uludağ'daki Grand Yazıcı Otel'de düzenlenen resepsiyona Eczacıbaşı Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Arzuhan Doğan Yalçındağ, Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aras, Türkiye İş Adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) Başkanı Rızanur Meral, Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Çilek'in kurucu ortağı ve Genel Müdürü Muzaffer Çilek, Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen, Bursaspor eski Başkanı Levent Kızıl, Arslan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Arslan ve çok sayıda iş adamı katıldı.

Reklam
Reklam

Türk ve dünya ekonomisinin değerlendirileceği zirvede yeni bankacılık, inovasyon, teknoloji, yeni nesil girişimciler ve liderler, yeni iş modelleri, sosyal ve sürdürülebilir büyüme konuları ele alınacak.

Ana yayın sponsorluğunu Anadolu Ajansı'nın yaptığı zirve, 30 Mart Cumartesi günü sona erecek.

Muhabir: Cem Şan / Büşra Nur Özcan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: