Uludağ Üniversitesi Ile Azerbaycan Hazar Üniversitesi Işbirliğine Gitti

Uludağ Üniversitesi (UÜ), Azerbaycan Hazar Üniversitesi ile karşılıklı işbirliğini geliştirmek ve ortak anlayışı teşvik etmek...

Uludağ Üniversitesi (UÜ), Azerbaycan Hazar Üniversitesi ile karşılıklı işbirliğini geliştirmek ve ortak anlayışı teşvik etmek amacıyla protokol imzaladı.

Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek ile Azerbaycan Hazar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamlet İsahanlı protokolü imzaladı.

Yapılan protokole göre, taraflar karşılıklı öğrenci, öğretim ve araştırma elemanları değişimini içeren ortak araştırmalar yapacak. Ayrıca, her iki ülkenin mevzuatına uygun olarak yükseköğretim kurulunun onayı alınarak çift diploma olanağı sağlayan programlar açılacak. Taraflar, akademik veri ve bilgiyi paylaşmak amacıyla karşılıklı değişim ve kültürel etkinliklerde işbirliğini de gerçekleştirecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz