Uludağ ünlülerle renklendi

Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ, ünlü konuklarla renklendi. Yeni yıl ve Kurban Bayramı'na hazırlanan zirvede manken Ece Gürsel, Galatasaraylı Ergün Penbe ve eşi ile Bursaspor'un file bekçisi Ömer Çatkıç ailece tatil yapıyor.


Manken Ece Gürsel, bir tanıtım organizasyonu için geldiği Uludağ'da boş zamanlarını karda yürüyüş yapıp oksijen depolayarak ve kar motoruna binerek geçirdi. Aşkının adının baş harflerini de karlara yazan Ece Gürsel, 2007'nin kendisine uğur ve aşk getireceğine inandığını söyledi.

Reklam
Reklam

Galatasaray'ın tecrübeli oyuncusu Ergün Penbe de eşi Gonca ile birlikte tatil için Uludağ'a geldi. Ağaoğlu Otel'de konaklayan Penbe, futbolu bıraktıktan sonra teknik direktörlük yapacağını söyledi. Bursaspor'un file bekçisi Ömer Çatkıç da eşi Özge ve küçük oğlu Kaan ile birlikte tatilini Uludağ'da geçiriyor. Temiz havada yürüyüş yapan Çatkıç ailesi de yeni yıla Uludağ'da girecek.

Öte yandan, geç gelen kar sebebiyle sezonun yeni açıldığı Uludağ'da açık havada dansçı kızların yaptığı gösteri ise renkli görüntülere sahne oldu.