Uludağ'a Kamp Tesisi Yapılması Önerisi

Bursasporlu Sanayici ve İşadamları Derneği (BURSİAD) Başkanı Turgut Topçu, Bursaspor için Uludağ'da kamp yapacak tesis yeri tahsis edilmesini istedi.

Bursasporlu Sanayici ve İşadamları Derneği (BURSİAD) Başkanı Turgut Topçu, Bursaspor için Uludağ'da kamp yapacak tesis yeri tahsis edilmesini istedi.

Topçu yaptığı yazılı açıklamada, futbol takımlarının yurt dışında kamp yapacak yer bulmakta güçlük çekmesi ve kamp merkezlerinde zaman zaman meydana gelen olumsuzluklar nedeniyle, yetkililerden Uludağ'a kamp yapılacak tesis yeri istedi.

Bursaspor için Uludağ'da kamp tesisleri yapılmasının gerekli olduğunu savunan Topçu, şu görüşleri dile getirdi:

"Bu kentin adını dünyaya duyuran takım için geç kalınmış olan tesislerin bir çok alternatif getirisi de mutlaka olacaktır. Bursaspor dışında yerli ve yabancı takımlara da kiralanabilecek tesislerde özel hazırlık turnuvaları gibi önemli organizasyonlar da düzenlenebilir. Yapılacak tesisler sayesinde ülkemizin olduğu kadar Bursa'nın da tanıtımına katkı sağlayabilir."

Reklam
Reklam

Turgut Topçu, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin konuya duyarlı olduğunu ifade ederek, "Söz konusu çalışmalar mutlaka Bursaspor'a önemli ölçüde kalıcı maddi gelir sağlayacağı için geleceğe yönelik bir yatırım olacaktır" dedi.

Muhabir: Cem Şan / Zafer Akpınar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: