Uludağ'ın Zirvesinde Bisiklet Keyfi

Bursa'da bir grup dağcı, Uludağ'ın zirvesine bisiklet ile çıktı. Zirvede pedal çeviren bisikletli dağcılar tatilin...

Bursa'da bir grup dağcı, Uludağ'ın zirvesine bisiklet ile çıktı. Zirvede pedal çeviren bisikletli dağcılar tatilin keyfini çıkardı.

Bursa’dan sabahın erken saatlerinde otobüsle oteller bölgesine çıkan 10 kişilik grup, daha sonra bisikletleri ile zirveye pedal çevirdi. İlk olarak Keşiş Tepeye çıkan bisikletli grup ardından 2 bin 542 metre yüksekliği bulunan ve Marmara bölgesinin en yüksek noktası olan Büyük Zirveye çıktı. Sıcakların başlamasıyla 12 saatlik zorlu bir tur gerçekleştiren bisikletçiler flamalarla fotoğraf çektirdiktan sonra Bursa’ya indi. Grup adına konuşan Muhammet Yahya Varık Bursa'da kulüp olarak bir ilke daha imza atmanın gururunu yaşadıklarını, zorlu ve güzel bir etkinlik olduğunu belirtirken katkılarından dolayı Osmangazi Belediyesi'ne teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: