Ulugöl Yolu Asfaltlandı

Ordu’nun en güzel mesire yerlerinden ve turistik mekanlarından biri olan ve Türkiye’nin 36. Tabiat Parkı...

Ordu’nun en güzel mesire yerlerinden ve turistik mekanlarından biri olan ve Türkiye’nin 36. Tabiat Parkı ilan edilen Ulugöl’e ulaşımı sağlayan yol asfaltlanarak ulaşıma açıldı.

Gölköy ilçe merkezine 17 kilometre mesafede, Süleymaniye ve Haruniye köyü sınırları içerisinde bulunan, doğa harikası bir krater gölü olan Ulugöl’ün turizme kazandırılması amacıyla Vali Orhan Düzgün’ün öncülüğünde başlatılan çalışmalar kapsamında yaklaşık 8 km’lik yol sıcak asfalt ile kaplandı. Asfaltlama çalışmaları için 7.7 ton asfalt kullanıldı.

Reklam
Reklam

Gölköy Kaymakamı İsa Bolat, çevresi ormanlarla kaplı, doğal yapısını koruyan, büyüleyici bir göl olan Ulugöl’e ulaşımı sağlayan 8 kilometrelik yolun asfaltlandığını belirterek, “Biz Ulugöl’ü, Uzungöl’ün beton görmemiş hali olarak görüyoruz. Burası doğa harikası bir yer ve hiç bir şekilde beton yapı bulunmuyor. Beton yapı olmaması için de gereken mücadeleyi vereceğiz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: