Ulupınar Almanya’da Vatandaşlara Seslendi: "dernegimize Sahip Çıkalım"

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Merkezi Almanya’nın Gelsenkirchen kentinde bulunan, Almanya Zonguldak Kültür ve...

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Merkezi Almanya’nın Gelsenkirchen kentinde bulunan, Almanya Zonguldak Kültür ve Dayanışma Derneğinin düzenlemiş olduğu geceye katıldı.

Bu yıl 16. düzenlenen geceye Zonguldak ve ilçelerinden yüzlerce kişi katılırken, Avrupa’nın dört bir köşesinden gelen Zonguldaklılar da adeta salona sığmadı. Geceye katılan Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik vurgusu yaparken, Avrupa’da yaşayan Zonguldaklılara derneğe sahip çıkmalarını istedi. Ulupınar, Almanya Programı ile ilgili yaptığı açıklamada, "Bu gece dolayısıyla hemşerilerimle bir arada olmaktan çok mutlu oldum. Bol bol sohbet ettik. İlimizin sorunları çözümleri, yapılan yatırımlar ve yapılması gerekenler üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Almanya’da yaşayan hemşerilerimizin yaşadığı zorluklar ve çözümleri üzerine konuştuk. Sevginin, kardeşliğin, dostluğun ön plana çıktığı, yardımlaşmanın, birlikteliğin, beraberliğin yaşam güzelliklerinin gerçekleşmesi için bu tür derneklere ihtiyaç vardır. Yardımlaşma ve dayanışma derneklerimizi yaşatmak için hemşerilerimizle beraber destek olmalıyız. Bende Dernek olarak yaptıkları çalışmalara ve düzenledikleri etkinliklere katılarak kendilerine destek vermeye devam edeceğim” dedi.

Reklam
Reklam

Ulupınar, Almanya gibi yabancı bir memlekette, birlik ve beraberlik içerisinde yaşamlarını sürdüren hemşerilerinin, iyi günlerinde de, zor günlerinde de birbirlerine destek olmalarını istedi. Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar Dernek Başkanı Erol Yukarıbaş ve Yönetim Kurulu üyelerinin kendilerini çok güzel ağırladıklarını ifade ederek kendilerine teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: