Ulupınar, GEnçlik ve Spor Bakanlığı yatırımları hızla ilerliyor

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ulupınar, Gençlik ve Spor Bakanlığı ilimize ve ilçelerimizde yapılacak olan tesisler ile ilgili bilgi verdi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından yapılan hizmetler hızlı bir şekilde ilerlemektedir. Bakanlığımız Ülkemizdeki gençlik ve spor hizmetlerine yönelik çalışmalara çok büyük önem vermektedir. Gençlik ve Spor Bakanlığımız bağlı kuruluşlarının 2013 yılı yatırım programlarına dâhil edilen bazı projelerimiz hızlı bir şekilde devam ediyor.

Alaplı ilçemize bağlı Gümeli beldemize yapılacak spor salonu için bakanlığımız tarafından 300 bin TL ödenek aktarılmış ve proje maliyeti 2.200.000,00TL olup ihale aşamasındadır.

Reklam
Reklam

Alaplı sentetik çim yüzeyli futbol sahası için 475 bin TL ödenek aktarılmış, proje maliyeti 489.700,00 TL olup halısı serilmiş, kum ve granür serilme aşamasındadır.

Çaycuma Gençlik Merkezi Projesi 2013 yatırım yatırımına alınan yeni bir proje olup maliyeti 800 bin TL dir. Ayrıca bu proje için 100 bin TL ödenek aktarılmıştır. Tapu ve Kadastro işlemleri tamamlanmış, belediye imar düzenlemesi yapılmış ve zemin etüdü yapılmaktadır.

Kdz Ereğli Gençlik Merkezi projesi 2013 yatırım programına alınmış yeni bir projedir. Bu proje için 500 bin TL ödenek aktarılmıştır. Gülüç Çengelburnu mevkiinde arsa tespiti yapılmış, tahsis çalışmaları devam etmektedir.

Zonguldak Gençlik Merkezi için 1 milyon TL ödenek gönderilmiş olup proje de yapılması düşünülen istinat duvarının maliyetinin düşürülmesi için çalışmalar yapılıyor.

Kandilli Sentetik Çim Yüzeyli Futbol sahası proje maliyeti 489.405,00 TL olup için 475 bin TL ödenek gönderilmiş ve geçici kabulü yapılmıştır.

Kilimli Gençlik Merkezi 2013 yılı programına alınan yeni proje olup maliyeti 800 bin TL sıdır. Kilimli Gençlik Merkezi için 100 bin TL ödenek gönderilmiş ve proje için Belediye Meclisinden yer tahsisi yapılmış ve karar beklenmektedir.

Reklam
Reklam

Zonguldak Merkez Spor Salonu inşaatı %85 oranında tamamlanmış ve 2 milyon TL ödenek 2013 yılı için gönderilmiştir. Bu yılsonunda bitirilmesi planlanmaktadır. Stadyum trafo yapımı için 125 bin, Ferdi Spor Salonu bakım ve Onarımları için 150 bin TL aktarıldı.

Devrek Stadı Tribün İnşaatı projesi 2013 yatırım programına alınmış, maliyeti 4 milyon TL olup bakanlık tarafından 500 bin TL ödenek aktarılmıştır. Devrek’te mevcut 1500 kişilik salonun arkasında bulunan mevcut bitişik iki sahanın arasında yapılacaktır. Zemin etüdü bitmiş, su taşkın alanında bulunduğu gerekçesiyle DSİ’ne görüş sorulmuştur.

Son olarak Zonguldak Kapalı Yüzme Havuzu Projesi 2013 programına alınan yeni bir proje olup maliyeti 8 milyon TL sıdır. Bu proje için de bakanlığımız 800 bin TL ödenek aktarmıştır. Arazi için, Kilimli sahilinde Mülkiyeti Milli Eğitime ait olduğu için arazi tahsis çalışmaları ile ilgili görüşmeler devam etmektedir.” Dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz