Ulupınar Gülşen'i Evinde Ziyaret Ederek Mevlide Katıldı

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, köprü faciasında babası ve yeğenini kaybeden Belediye Başkanı Mithat...

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, köprü faciasında babası ve yeğenini kaybeden Belediye Başkanı Mithat Gülşen'i evinde ziyaret ederek okunan mevlide katıldı.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, beraberinde AK Parti Devrek İlçe Başkanı Özcan Özmekik, AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Bünyamin Bostancı, AK Parti Nebioğlu Belde Başkanı Özkan Ertuğrul ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile köprü faciasında babası ile yeğenini kaybeden Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen ve ailesini Yolgeçen köyündeki baba evinde ziyaret ederek, okunan mevlide katıldı. Olayın ardından her akşam evde kayıplar için Mevlit okuttuklarını ifade eden Belediye Başkanı Gülşen, kazanın başından beri gösterdiği ilgi ve destekden dolayı Ulupınar'a teşekkür etti. Çaycuma İlçe Başkanı Bünyamin Bostancı, kayıpların bir an önce bulunması için belediye zabıta ekiplerinin de katılacağı yeni bir ekip kurulduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Başkan Gülşen'e moral vermeye çalışan Ulupınar, okunan mevlidin ardından Gülşen ailesi ile sohbet etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz