Ulupınar Kocaeli'nde toplantıya katıldı

Ulupınar, 2. bölge Yerel Yönetimler 2. danışma toplantısı kocaeli ilinde yaptı.

Zonguldak, Bartın, Bolu, Düzce, Karabük, Yalova, Kocaeli, Sakarya illerinin katılımı ile gerçekleşen Ak Parti 2. Bölge Yerel Yönetimler 2. Danışma Toplantısı Kocaeli İlinin ev sahipliğinde 30 haziran Cumartesi günü Saat 12.00 Antik Kapı Restaurant ’da yapıldı.

2. Bölge Yerel Yönetimler Başkanı Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ın Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Gümrük ve Ticaret Bakanı Sn Hayati Yazıcı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Sn Hüseyin Tanrıverdi, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili İlyas şeker, 1. Bölge yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Sekmen, Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Başkanı Kurtcan Çelebi, Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Osman Özdoğan katıldı.

Reklam
Reklam

Toplantıya Kocaeli, Zonguldak, Bartın, Yalova, Sakarya, Düzce, Bolu, Karabük illerinden Ak Parti Teşkilat Mensupları katıldı. İllerden AK Parti İl, İlçe ve Belde Başkanları, İl, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri, İl, İlçe ve Belde Belediye Meclis üyeleri, İl ve İlçedeki Kadın Kolları ve Gençlik kolları Başkanları, İl ve İlçedeki Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Başkanları ve İl İcralarının olşturduğu üyeler katıldı.

Toplantının Divan Başkanlığını AK Parti Zonguldak Milletvekili ve 2. Bölge Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Özcan Ulupınar yaptı. Gümrük ve Ticaret Bakanı Sn Hayati Yazıcı ve AK Parti genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Sn. Hüseyin Tanrıverdi birer konuşma yaptı.

AK Parti Zonguldak Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Özcan Ulupınar toplantıyla ilgili yaptığı açıklamada;” 2. Bölge Yerel Yönetimler Toplantımızı Kocaeli ilimizde Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sn Hayati Yazıcı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Yerel Yönetimler Başkanımız Hüseyin Tanrıverdi’nin katılımıyla gerçekleştirdik. Katılımları ile bizlere onur verdiler. Kendilerine teşekkür ederim. Yaklaşık 850 Teşkilat Mensubu arkadaşımızın katıldığı toplantıda %60 oranında bir katılım sağlandı. En çok katılımı %88 oranında Düzce ilimiz sağladı. Düzce İl Başkanımız Metin Kaşıkoğluna toplantımıza gösterdiği önemden dolayı teşekkür ederim. Bu toplantılarımızın amacı parti üyelerimizin, dava arkadaşlarımızın birlik, beraberlik duygularının geliştirilmesi, teşkilat üyelerinin birbirleriyle bilgi birikimlerini paylaşmalarını sağlamaktır. Hizmet anlayışı yerelde başlar. Bu nedenle yerel Yönetimlere çok önem veriyoruz. Teşkilat Mensupları olarak halkımızın acı gününde ve mutlu gününde yanında olmalıyız. Esnaf ziyaretleri ve Sivil Toplum örgütlerine ve Resmi Kurumlara ziyaretler düzenleyerek sorunları yerinde görmeli ve çözümler üretmeliyiz. Yaptığımız hizmetleri anlatmalıyız. Yerel Yönetimlere dinamizm kazandırmalıyız. Marka şehirler oluşturmalı ve bunu yerelde değerlendirmeliyiz. Bu toplantılar vesilesi ile değil her fırsatta bir araya gelmeli ve yerel yönetimlere dinamizm kazandırmalıyız. Toplantımıza katılarak bizi onurlandıran tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımıza ve bize ev sahipliği yaparak kusursuzca ağırlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli İl Başkanımız Mahmut Civelek ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkanımız Şevki Demirci ve tüm AK Parti İl Teşkilatına teşekkür ederim. “dedi

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz