Ulupınar, Orman Ve Su İşleri Bakan Yardımcısı İle Görüştü

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Perşembe Belde Belediye Başkanı Rasim Miyanyedi ile Orman ve...

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Perşembe Belde Belediye Başkanı Rasim Miyanyedi ile Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Dr. Nurettin Akman’ı makamında ziyaret etti.

Ulupınar, ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada, “Perşembe Belediye Başkanı ile birlikte Bakan Yardımcımızı ziyaret ettik. Perşembe Belediyemiz sınırları içerisinde yapımına başlanan Kent Ormanının tamamlanması için kendisinden destek talep ettik. Yapımına başlanan Kent Ormanının eksiklikleri ve yapılması gerekenler hakkında Sayın Bakan yardımcımıza bilgi verdik. Bakan yardımcımız gerekli incelemeyi yaparak eksikliklerin giderilmesi hususunda destek olacağını belirtti” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz