Ulupınar’dan Şehit Evine Taziye Ziyareti

AK Parti Milletvekili Özcan Ulupıanar köy ve beldelerde çeşitli incelemelerde bulunurken, şehit evine de taziye...

AK Parti Milletvekili Özcan Ulupıanar köy ve beldelerde çeşitli incelemelerde bulunurken, şehit evine de taziye ziyareti gerçekleştirdi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar Devrek’in Eğerci Beldesi ile Düzce’nin Yığılca İlçesi arasında yapımı planlanan yol için yetkililerle keşif yaparken, geçtiğimiz günlerde Hakkâri’nin Çukurca ilçesinde şehit olan ve Ormanlı Beldesinin Başörendoğancılar Köyü’nde toprağa verilen Jandarma erin ailesine de taziye ziyaretinde bulundu.

Beraberinde Orman Bölge Müdürü Hakkı Ünal, İl Özel İdare Müdürü Mustafa Kalaycı, Yol Şube Müdürü Selahattin Özkul, İl Genel Meclis Üyeleri Nazmı Öksüz ve Vacit Durdubaş ve diğer yetkililerle birlikte incelemeler yapan Ulupınar, "Eğerci -Yığılca arasında yapılması planlanan yol güzergahında ilk keşfi yaptık daha sonra ilgili arkadaşlarımızla birlikte masa başında teknik konularla birlikte tekrar ele alacağız” dedi. Gümeli Beldesinde vatandaşlarla sohbet eden Özcan Ulupınar, ”İki yol üzerinde çalışıyoruz. Birincisi Ormanlıyı Pelitliye bağlayan yol diğeri de Eğerci-Yığılca- Hocalar Köyü arkadaşlarımızla daha sonra bunu tekrar ele alacağız şu an bu ilk izlenimlerimiz kesin olarak bir şey yok yetkili arkadaşlarımız buralara yine gelecekler ve hangi güzergah daha olumlu ise onda karar kılınacak. Vatandaşlarımız Alaplı’ya gelmek için çok uzun yol kat ediyorlar. Bir hilali düşünelim bizim amacımız o hilalin iki uçlarını birleştirerek en kısa yolu vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız. Eğerci ile Yığılca arasındaki köylerde ticaret var. Dostluk var. Hatta ve hatta kız alıp verme var. Orman bakanımız bize izin verdi sadece teknik konular ele alınacak bunu da ilerleyen zaman içerisinde gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Bizim amacımız, yol memnuniyet, su hayat Buradaki kaliteyi artırabilmek için insanlara huzurlu ve güvenli bir şekilde hizmet verebilmek için inşallah bu yolları hizmete sokacağız hedefimiz bu. Bunun dışında bütün Zonguldak şantiyeye döndü. İnşaatları devam etmekte olan yollarımız ve tünellerimiz çok yakın bir zamanda bitecek. Zonguldak’ı Kapuz’dan Filyos’a bağlayacağız. Ereğli-Zonguldak, Ereğli-Devrek arasını bitireceğiz, Devrek İle Yeniçağ arasını bitireceğiz. Bu bölgedeki tüm yol sorunlarını çözeceğiz” dedi. Yanında bulunan heyetle Gümeli’den ayrılan Ulupınar, geçtiğimiz günlerde şehit olan ve Ormanlı Beldesinde toprağa verilen şehit erin evine gelerek aileye taziye ziyareti gerçekleştirdi. Zonguldak Milletvekilleri Köksal Toptan ve Ercan Candan’la birlikte şehidin kabrine giden Ulupınar burada yapılan duya iştirak ederek bölgeden ayrıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz