Ulus Mahallesi’ne Sosyal Yaşam Merkezi

Kepez Belediyesi yenileme çalışmasıyla Ulus Mahallesi’nde, hizmet ömrünü tamamlayan Sadettin Küçük Parkı’nı sosyal yaşam merkezi...

Kepez Belediyesi yenileme çalışmasıyla Ulus Mahallesi’nde, hizmet ömrünü tamamlayan Sadettin Küçük Parkı’nı sosyal yaşam merkezi haline getirdi.

Kepez Belediyesi Ulus Mahallesi’nde bulunan içerisindeki mobilyaları eskiyen, hizmet veremez hale gelen 4 dönümlük Sadettin Küçük Parkı’nı yeniden düzenledi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü kontrolünde, ihale usulü ile parkta başlatılan yenileme çalışması tamamlandı.

Hazırlanan proje kapsamında yeniden inşa edilen parkın içerisindeki eskiyen, elektrik ve su alt yapıları, park mobilyaları ile çocuk oyun grubu yenileriyle değiştirildi. Su havuzu yapılan Sadettin Küçük Parkı’nda kadınların sosyal ve kültürel aktivitelerini yapabilecekleri bir tesis inşa edildi. Koşu parkuru, yeniden düzenlenen basketbol sahası ve açık hava spor aletleri ile de parkta vatandaşlara spor yapma imkânı sunuldu.

Reklam
Reklam

Gölgelikli oturma alanlarının da bulunduğu yeşil alanda, Ulus Mahalle Muhtarlığı’nın hizmet binası da inşa ediliyor. Parktaki yürüyüş yollarına, görme engelli vatandaşlar için yollarını takip edebilmeleri amacıyla kabartma takip taşları yerleştirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz