Ulusal Antalya Karikatür Yarışması başvuruları başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi bu yıl ikincisi düzenlenecek Ulusal Antalya Karikatür Yarışması’na başvuruların başladığını duyurdu. Birinci...

Antalya Büyükşehir Belediyesi bu yıl ikincisi düzenlenecek Ulusal Antalya Karikatür Yarışması’na başvuruların başladığını duyurdu. Birinci seçilecek karikatüre 3 bin TL ödül verilecek yarışmaya son başvuru tarihi ise 31 Mart 2012 olarak belirlendi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından geçen yıl ilki gerçekleştirilen Ulusal Antalya Karikatür Yarışması bu yıl 2’nci kez düzenlenecek. Bu yılki yarışmanın konusu ‘Genç Olmak Kolay mı?’ olarak belirlendi. Bir yarışmacının en fazla 3 karikatürle başvurabileceği yarışmada birinciye 3 bin TL, ikinciye 2 bin 300 TL, üçüncüye ise bin 700 TL ödül verilecek Biner lira ödülle iki mansiyon ödülünün yanı sıra başarılı karikatüristlere Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Altan Erbulak özel ödülleri de sunulacak. 18 yaş altı kategorisinde genç çizerlere de 3 adet mansiyon verilecek.

Reklam
Reklam

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, yarışmaya gönderilecek karikatürlerin daha önce başka bir yarışmada ödül almamış olması şartı arandığı duyuruldu.

Yarışmanın seçici kurulu Ercan Akyol, Ferit Avcı, Cihan Demirci, Kamil Masaracı, Akdağ Saydut’tan oluşacak. Sonuçları 7 Nisan 2012 tarihinde açıklanacak yarışmanın ödül töreni ise 5 Mayıs 2012’de gerçekleştirilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz