Ulusal Efsane Projesi

"Ulusal Efsane Projesi" kapsamında 5 ülkeden Tokat'a gelen öğretmen ve öğrenciler için Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri konser verdi.

"Ulusal Efsane Projesi" kapsamında 5 ülkeden Tokat'a gelen öğretmen ve öğrenciler için Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri konser verdi. Mehmet Akif Ersoy Görme Engelliler Okulu Konferans Salonu'ndaki konserde, Tokat Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri bazı eserleri seslendirdi. Bedestenlioğlu Ortaokulu İngilizce Öğretmeni İnayet Sayan, yaptığı açıklamada, "Projede bizimle İtalya, Bulgaristan, Polonya, Slovenya ve Romanya yer alıyor. 5 ülkeden 12 öğrenci, 18 öğretmen ilimize geldi. 23-28 Mart tarihleri arasında Tokat'ta olacaklar. Şehrimizi ve kültürümüzü tanıtan geziler düzenliyoruz" diye konuştu. Konuklar için Tokat Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin konser verdiğini dile getiren Sayan, "Projemiz, kültür ve dil çalışmalarıyla ilgili konuları içermektedir" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: