“ulusal Egemenlik Şenliği” Basketbol Maçlarıyla Devam Etti

Selçuk Belediye Spor Kulübü’nün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlediği spor müsabakaları...

Selçuk Belediye Spor Kulübü’nün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlediği spor müsabakaları devam ediyor.

Son olarak basketbol karşılaşmaları ile devam eden “Ulusal Egemenlik Şenliği” spor etkinliklerinde, 7 - 14 yaş arası basketsever Selçuklu çocuklar mücadele etti. Büyük heyecanla süren karşılaşmalarda, sporcuların takımlarına koyduğu isimler de hayal güçlerinin ne kadar derin olduğunu gözler önüne serdi. Takımlarına Hell Quarted, Kayalar, Swearcen, Vahşi Kediler, Zuhal’in Ateşi, Selçuk Lakers, Gazap Ateşi, Sösi, Zuhal’in Kaplanları, İgor, ZFC Zaferler gibi isimler koyan Selçuklu çocuk basketçiler, kıran kırana bir mücadele sergilediler. Selçuk Belediyesi Eftal Doğru Spor Tesisleri'ndeki mücadelede başarılı olanların ödülleri, 22 Nisan'daki törende verilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz