Ulusal Polis Fotoğrafları Yarışması

Bu yıl ikincisi düzenlenen "Ulusal Polis Fotoğrafları Yarışması"nda Kars Emniyet Müdürlüğü'nden iki polis memuru derece elde etti.

Bu yıl ikincisi düzenlenen "Ulusal Polis Fotoğrafları Yarışması"nda Kars Emniyet Müdürlüğü'nden iki polis memuru derece elde etti. Kamuoyunda toplumsal güvenlik sorumluluk kültürünün oluşturulması, fotoğraf sanatı yoluyla polis halk ilişkilerinin geliştirilmesi, polisin kültür ve sanat alanında faaliyetlerinin topluma yansıtılması ve fotoğraf sanatçılarının teşvik edilmesi amacıyla, İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışma sonuçlandı. Yarışmaya Kars'tan katılan polis memuru Özhan Kasap "O Bir Anne" adlı fotoğrafıyla ikincilik, polis memuru Bahattin Erkol da "O Bir Baba" adlı fotoğrafıyla mansiyon ödülünü almaya hak kazandı. Yarışmada, eğitim şube müdürü Bekir Çakar'ın, "Penceremde Bir Kedi Var" ve "Ciğerparem", polis memuru Ali Sarıkoca'nın "İçimde Sevgi Var" ve polis memuru Okan Özdemir'in "Polis de Olsa O Bir Bayan" adlı fotoğrafları da sergilenmeye layık görüldü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: