Ulusal Tıp Öğrenci Kongresi Antalya’da Düzenleniyor

Akdeniz Üniversitesi Bilimsel Araştırma Topluluğu tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen “Ulusal Tıp Öğrenci Kongresi”, 15-17...

Akdeniz Üniversitesi Bilimsel Araştırma Topluluğu tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen “Ulusal Tıp Öğrenci Kongresi”, 15-17 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Akdeniz Üniversitesi Bilimsel Araştırma Topluluğu tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen “Ulusal Tıp Öğrenci Kongresi”; Türkiye’de ilkelere imza atan Akdeniz Üniversitesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özlenen Özkan ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Münire Erman Akar’ın da katılımı ile 15-17 Mart 2013 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilecek.

Reklam
Reklam

Türkiye’deki 54 farklı üniversiteden öğrenci katılımı ile öğrencilerin sayısı itibariyle Türkiye’nin en büyük tıp öğrenci kongresi özelliğini taşıyan kongrede transplantasyon ele alınacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: