Uluslararası Antalya Üniversitesinden "Girişimcilik Yarışması"

Uluslararası Antalya Üniversitesi, düzenlediği "Girişimcilik Yarışması" ile eğitim gören öğrencilerine iş fikirlerini hayata geçirebilmeleri için fırsat sunacak.

Uluslararası Antalya Üniversitesi, düzenlediği "Girişimcilik Yarışması" ile eğitim gören öğrencilerine iş fikirlerini hayata geçirebilmeleri için fırsat sunacak. Uluslararası Antalya Üniversitesinin "Girişimcilik Yarışması", düzenlenen toplantı ile tanıtıldı. Yarışma ile ilgili açıklamalarda bulunan Uluslararası Antalya Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Musa Hakan Asyalı, bütün bir akademik yıl sürecek Girişimcilik Yarışması ile lider ruhlu, projesi olan öğrencilere girişimci olma imkanı sağlanacağını söyledi. Öğrencilere girişimcilik ruhu aşılamak ve projesi olan öğrencileri desteklemek istediklerini vurgulayan Asyalı, şunları kaydetti: "Tüm öğrencilere açık olan yarışmada başvurular 2014 Ocak ayı başına kadar alınacak. Projelerini en iyi şekilde sunabilmeleri için öğrencilere Danışma Kliniği'nde eğitim verilecek. Eğitimler İngiltere'den deneyimli uluslararası işletme danışmanı ve girişim uzmanı Roger Cowdrey tarafından verilecek. Sunumların ardından şubat ayında ön eleme yapılacak. Elemeden geçen projeler Mütevelli Heyeti'ne takdim edilecek. Mart ayında da desteklenecek 10 proje belirlenecek." Asyalı, desteklemeye hak kazanan projelerin sahibi öğrencilerin çırak adayı olarak deneyimli iş adamlarının yanında eğitim göreceklerini, ayrıca projeleri için 500 bin liraya kadar desteğin söz konusu olduğunu bildirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: