Uluslararası Avrasya Sirki, Eskişehir'de-İp Cambazlarından Akrobatlara, Palyaçolardan Trapezcilere,jonglörlerden Sihirbaza Kadar Dünyaca Ünlü Sirk Sanatçılarınıaynı Çatı Altında Buluşturan Avrasya Sirki, Yoğun Ilgi Görüyor

"Türkiye'nin ilk uluslararası sirki" olma özelliği taşıyan Avrasya Sirki, Eskişehir'de vatandaşların yoğun ilgisini çekiyor.

"Türkiye'nin ilk uluslararası sirki" olma özelliği taşıyan Avrasya Sirki, Eskişehir'de vatandaşların yoğun ilgisini çekiyor.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla Atatürk Bulvarı'ndaki alanda kurulan çadırdaki gösteriler, izleyicilere eğlenceli ve heyecanlı anlar yaşatıyor.

Avrasya Sirki, ip cambazlarından akrobatlara, palyaçolardan trapezcilere, jonglörlerden sihirbaza kadar dünyaca ünlü sirk sanatçılarla vatandaşları aynı çatı altında buluşturuyor. Eğlencenin kapılarını 7'den 70'e herkese açan sirkte, "piton yılanlı gösteri", "çember üzerinde gözü bağlı gösteri", "ateşli küp", "illüzyon" gösterileri ilgiyle izleniyor.

Reklam
Reklam

Eskişehir'de dün açılan ve 28 Ekim pazar gününe kadar sirk ekibinin sunacağı gösteriler, cumartesi ve pazar günleri saat 13.00, 16.00, 20.00'de, salı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri ise saat 20.00 seansıyla eğlenceli vakit geçirmek isteyenlere kapılarını açıyor.

Muhabir: Fatih Doğan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: