Uluslararası Çocuk Ve Gençlik Tiyatroları Festivali

Fransa'nın Ankara Büyükelçisi Laurent Bili, Uluslararası Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali kapsamında sahnelenen, Fransa Miss O'youk Kumpanyası'nın "Ay ve Güneş"

Fransa'nın Ankara Büyükelçisi Laurent Bili, Uluslararası Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali kapsamında sahnelenen, Fransa Miss O'youk Kumpanyası'nın "Ay ve Güneş" oyununu izledi.

Büyükelçi Bili, bir dizi etkinliklere katılmak için geldiği Eskişehir'de, Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın bu yıl 8'incisini düzenlediği Uluslararası Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali çerçevesinde Tepebaşı Belediyesi Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunu izlemek için katıldı. Bili, "Ay ve Güneş" adlı oyunun ardından çocuklarla bir araya geldi.

Reklam
Reklam

Bili, yaptığı açıklamada, Eskişehir'in, her alanda olduğu gibi kültür sanat alanında da Türkiye'nin örnek kentlerinden biri olduğunu ispatladığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Birbirinden farklı kültürel ve sanatsal bakış açılarının tanışması ve kaynaştırılmasına imkan sağlayan festivalinizi önemsiyor ve takip ediyoruz. Festivalinizin uluslararası alanda tanındığına ve konuşulduğuna tanık olmak beni ayrıca sevindiriyor. Bu tür kültürel etkileşimlere zemin hazırlayan her türlü projede iş birliği ve desteğe hazırız."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: