Uluslararası Çorum Hitit Fuar ve Festivali Başladı

Çorum'da 33. Uluslararası Hitit Kültür ve Sanat Festivali10. Çorum Ticaret, Sanayi ve İstihdam Günleri,başladı

Çorum'da 33. Uluslararası Hitit Kültür ve Sanat Festivali kapsamında 10. Çorum Ticaret, Sanayi ve İstihdam Günleri, Çorum Fuar ve Sergi Kompleksi’nde kapılarını açtı.

Açılış törenine Vali Sabri Başköy, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, İl yöneticileri, siyasiler, bürokratlar ve davetliler katıldı.

Fuar alanında düzenlenen program Belediye Mehter Ekibi ve Kırgızistan ve Endonezya Halk oyunları ekiplerinin gösterileri ile başladı.

Tekstil grubu, ev donanımı, teknoloji, inşaat ve yapı malzemeleri, gıda ve temizlik ürünleri, kültür ürünleri, hizmet sektörü, mobilya, iş makineleri gibi ürün gruplarının son teknolojilerinin sergilendiği fuarda 65 stantta 96 firma bayileri aracılığı ile ürün hizmetleri sergiledi.

Reklam
Reklam

Törende konuşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, “ Ürün üretmenin ve emek vermenin dışında önemli olan bir şey vardır oda tanıtımdır. Fuarlar bu açıdan çok büyük bir öneme sahiptir. Fuarlar sadece ürün tanıtımına değil şehirlerin tanıtımına da katkı sağlar. 10.sunu gerçekleştirdiğimiz fuarda 96 firmanın bulunması güzel bir şey. Bu firmalarla birlikte bereketli bir fuar geçirmek dileğiyle” dedi.

Açılış töreninde konuşan Vali Sabri Başköy ise, “ Fuar aracılığıyla Çorumda çok güzel etkinlikler olacak. Türkiye’nin değişik illerinden gelen firmalar tanıtılacak” ifadelerine yer verdi. Törende Çorumlulara çağrı yapan Başköy, “ Yapılan etkinlikler Çorumlular için. Lütfen etkinliklere katılın. Dünya değerlerini Çorumdan bir kez daha görelim” şeklinde konuştu. Fuarın 5 gün açık kalacağı öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: