Uluslararası Gençlik Aktiviteleri Merkezi Derneği (ıya) Kayseri’de Gençlerle Bir Araya Geldi

Uluslararası Gençlik Aktiviteleri Merkezi Derneği (IYA), Kayseri’de gençlerle bir araya geldi. IYA Dernek Başkanı Serdar...

Uluslararası Gençlik Aktiviteleri Merkezi Derneği (IYA), Kayseri’de gençlerle bir araya geldi. IYA Dernek Başkanı Serdar Osman Bodur, derneğin gençliğin gelişimine katkıda bulunmak amacıyla çalışmalar yaptığını belirtti.

Kayseri’de yapacakları faaliyetler hakkında bilgiler veren Bodur, “Birbirinin fikrini benimseyen ve saygı duyan, kararları birlikte alan, tasarlayan ve uygulayan gençlik liderleri ile gerçekleştirmeye devam ettiğimiz bu oluşumumuzda gençlerin yerel, bölgesel, ulusal ve uluslar arası düzeyde karar alma mekanizmalarına dahil olmalarını, aktif vatandaşlıklarını teşvik etmeyi, sürdürülebilir gençlik politikalarının geliştirilmesi, hayat boyu öğrenme ve gençlerin işgücü piyasasına katılımlarını sağlayacağız. Avrupa boyutunda sosyal uyumu güçlendirmek amacıyla gençler arasında karşılıklı anlayışı güçlendirmek, dayanışmayı geliştirmek ve hoşgörüyü teşvik ederek üyelerimizin Gençlik Programlarının (IYA) gelişimine katkı sağlamasını hedefliyoruz. Bu bağlamdaki düşüncemizi destekleme amaçlı da gençlik alanında iyi örneklerin ve tecrübelerin paylaşımını sağlayacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Bodur, “Her alanda bilinçli bir gençliğin yetişerek kültürlerarası diyalog, öğrenme ve kültürel çeşitlilik gibi konularda bir adım önde bir farkındalık oluşturacak derneğimizde, gençlerin kendi benliklerini keşfederek, birlikte hareket edebildiği, yenilikçi, yaratıcı, sürdürülebilir ve toplumu etkileyebilecek bir gençlik çalışması yapmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: