Uluslararası gönüllü çalışma kampı Didim'de

“Uluslararası Gönüllü Çalışma Kampı” kapsamında bu yıl da farklı ülkelerden gençler Didim'e geldi.

“Uluslararası Gönüllü Çalışma Kampı” kapsamında bu yıl da farklı ülkelerden gençler Didim'e geldi.

Gençlik Servisleri Merkezi ve Didim Belediyesinin işbirliği ile her yıl gerçekleştirilen "Uluslararası Gönüllü Çalışma Kampı" kapsamında bu yıl da 20 kişilik farklı ülkelerden gençler Aydın'ın Didim ilçesine geldi. 23 Ağustos-7 Eylül tarihleri arasında 15 gün boyunca Didim Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Park Bahçe Birimi ile birlikte yeni bir park projesinde çalışacak Hırvatistan, Sırbistan, Japonya, İspanya gibi farklı ülkelerden gelen gençler, aynı zamanda Belediye Kültür Servisi ile birlikte 18. Barış Şenlikleri'nde de görev alacaklar.

Reklam
Reklam

Etkinlikler kapsamında Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı'yı makamında ziyaret eden genç konuklar, kendilerini Didim'de ağırladığı için Kamacı'ya teşekkürlerini iletti. Belediye Başkanı Kamacı gençlerle tek tek ilgilenerek bir süre kendileri ile sohbet ederken, gençlere Didim'de kaldıkları sürece yapacakları parkın ismini de kendilerinin verebileceğini söyledi. Genç konuklar ise kendi yapacakları parka hep birlikte kendi aralarında bir isim seçeceklerini ve Başkan Kamacı'ya bildireceklerini belirttiler. Didim Belediyesi tarafından kampa katılan öğrencilere t-shirt ve şapka hediye edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: